3 stjernerRødvin

Chianti Classico, Fonterutoli, 2004, 13,5% (Toscana, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen har været blandt vores favorit Chianti Classico'er, men den skuffer denne gang. Måske vi blot har fanget den "på det forkerte ben", men det jo det der er i glasset, på det tidspunkt vi smager, der tæller.

Mørk at se til. Har den velkendte blandingsduft af bær og mokka. Frugten er temmelig tør - for tør - garvesyren present. Ganske dejlig at drikke, dukker sig dog noget sammen med mad.

Vinen har små riserva-kvaliteter i overensstemmelse med producentens filosofi: De producerer en førstevin (Castello di Fonterutoli, anmeldt her i samme årgang) og en andenvin, hvor mange andre producerer en mere frugtdrevet normale og en "større" riserva.

Vi har en flaske mere, og hvis den skulle vise sig at være væsentligt anderledes, fornyer vi selvfølgelig anmeldelsen.

Juli 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.