3 stjernerRødvin

Chianti Classico, Casina di Cornia, 2004, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
92,00 hos Cibi e Vini

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Harmonisk Chianti, der smager af traditionel fremstilling med relativt tør frugt. På baggrund af, at vi også har smagt Casina di Cornia's Riserva (anmeldelse her), ser det ud til, at dette er producentens generelle stil.

Frisk, ren og ligetil og på egne betingelser glimrende. Vinen skal have lidt luft for at "finde sig selv".

Trods den høje alkoholprocent, som jo hører nyere tider til i en Chianti, så fremstår vinen ifølge vores smagsløg lidt gammeldags i sit udtryk; vi kunne godt bruge noget mere frugt og smag.

Vinen er fremstillet af økologisk dyrkede druer.

Maj 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.