Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Chianti Classico Riserva, Vigna la Casina, Casina di Cornia, 2000, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
139,00 hos Cibi e Vini

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen smager i høj grad af traditionel fremstilling. Stilen er noget ovre i "herreafdelingen" med tør, lidt ældet frugt og lidt grov garvesyre.

Vinen har god fylde og kraft, lidt støvet smag i blomme-valnød-genren, svingede over de timer, hvor vi smagte den, mellem på en side at udvise pæn balance med åben smag og nogen varme, på en anden side at forekomme at gå i retning mod nogen udtørring eller lukning.

Alt i alt ikke så sjov, synes vi. Om vores manglende begejstring skyldes fremstillings-metode eller alder eller begge dele, kan vi ikke afgøre.

Vinen er fremstillet af økologisk dyrkede druer.

April 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.