Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3,5 stjernerRødvin

Chianti Classico, Casanuova di Nittardi, Nittardi, 2003, 13% (Toscana, Italien)

99,92 (medlemmer), 184,65 (ikke-medlemmer), 91,45 (medlemmer) v. 12 fl., 169,00 (ikke-medlemmer) v. 12 fl. hos NordicWineClub (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget flot, moderne og lækker Chianti, på grænsen til de fem stjerner.

Duft af mørke bær og mokka, syntesen er flot og i den ædle retning. Store glas anbefales, idet vinen har riserva-kvaliteter.

Smag i samme retning med god syre og gode modne tanniner. Lækker og indsmigrende med friskheden intakt trods den hede årgang, som er håndteret forbilledligt med bl.a. en menneskelig alkoholprocent på 13% - rigtig godt gået.

Som med så mange andre vine med det moderne mokka-præg fra fadlagringen, klarer vinen sig superbt uden mad, men taber så lidt terræn når den naturlige konfrontation med mad indfinder sig.

Vi vurderede vinens pris til 125 kr.

Læs her hvorfor der ikke er foretaget vurdering af kvalitet-pris-forhold.

December 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.