Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerHvidvin

Chablis, Domaine William Fevre, 2003, 12,5% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
129,95 hos Magasin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Man skal stole på sine smagsløg og sine oplevelser - siger vi lige nu til os selv. Lokket af tilbudsprisen købte vi denne Chablis i Magasin uden lige at kunne huske om vi havde smagt den, da vi i Chablis i 2004 besøgte den fremragende producent (vores årets hvidvin 2005 var en Fevre-Chablis). Da vi kom hjem fra Magasin med vinen, viste smagenotaterne fra rejsebogen, at vi havde smagt vinen hos producenten og sat et minus ud for den. Nå, tænker vi så i et øjebliks svaghed, det kan jo være at vi ikke har været præcise nok, den dag vi gik rundt i Chablis by og smagte ganske mange vine. Men desværre: minusset var relevant nok: Kedelig vin.

Vinen er temmelig ubestemmelig, småflad med et lidt bitter-primitivt touch. Kedelig.

På opholdet i Chablis oplevede vi, at det ikke var ualmindeligt, at producenterne havde oplevet problemer i forhold til den varme årgang 2003. Således også her.

Helle, som er utrolig god til at skyde sig ind på et prisniveau, sagde (som sædvanligt uden at vide hvad der var i glasset), at vinen ikke burde koste over 40 kr. Helt enig. Og ikke en gang til den pris ville vi genkøbe.

Og apropos prisen: Den spektakulære nedsættelse på over 38% forekommer utroværdig. Det tillader vi os at sige på baggrund af tidligere observerede Magasin-tilbud, som har fulgt en lignende stil. Vi gætter på, at tilbudsprisen vil være den typiske, og at den såkaldte normalpris vil forekomme en sjælden gang imellem, så man kan dokumentere, at prisen er "nedsat".

Januar 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.