4 stjernerRødvin

Castello Fonterutoli, Chianti Classico Gran Selezione, Fonterutoli, 2011, 14% (Toscana, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Flot og endnu lidt ung vin.

Vinøs og lidt krydret duft. I munden bydes på stor struktur med ganske højt tannin-niveau, og vinen er ikke fuldtonende åben. Den bliver lækrere og mere harmonisk med luftning.

Utvivlsomt endnu en stor vin fra Fonterutoli, men vi tilråder, at man gemmer den mindst et års tid. Aktuelt performer samme vin i årgang 2010 mere overbevisende.

2010'eren er fremstillet af 92% Sangiovese og 8% Malvasia Nera og Colorino, lagret 20 måneder på fransk eg. Vi formoder, at nærværende årgang er produceret på nogenlunde samme måde.

Glas: Zalto bordeaux.

April 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.