Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Villa dei Lecci, aftappet af Camigliano, 2004, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
99,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Chance og risiko er ofte tæt forbundne. Det opleves som risikofyldt at satse på, at der gemmer sig en god oplevelse i en flaske Brunello til 100 kr. Men da der stod på flasken, at den er aftappet af Camigliano, fra hvem vi har smagt en Brunello 2003, som Helle gav fire stjerner, mens jeg gav tre (anmeldt her), og da årgang 2004 skulle være bedre end 2003, så kunne der være en chance for en god oplevelse.
Spørgsmålet var blot, om vinen er fremstillet af Camigliano, eller om den blot er aftappet af dem. Efter at have smagt vinen, er vi overbevist om, at det sidste er tilfældet, idet vi oplever vinen som en undermåler-Brunello, der ikke en gang er sin pris værd.

Vinen forekommer lidt tyndbenet med en let tørret frugt med et uklædeligt bittert touch. Strukturen er svag og uden mærkbare tanniner, og det vil ikke være svært at finde en Rosso di Montalcino med mere struktur.

Vinen var så lidt spændende, at vi åbnede en Camigliano 2003, som klart var et par klasser over denne Villa dei Lecci.

Oktober 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.