Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino Riserva, Vigna Paganelli, Il Poggione, 2012, 15% (Toscana, Italien) L. 17/206

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
450,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 549,00 (494,10 v. 6 fl.) hos vildmedvin / 549,00 hos Thorkilds Vinhandel / 549,00 hos Otto Suenson (mængderabatmulighed)

Ganske alvorlig og streng vin.

Klassisk og lidt tilbageholdt duft. Også i munden er vinen klassisk, indledningsvis flot. Vinen er tør, og den bliver tørrere med luftning, hvorved den kommer til at mangle frugt. En del tannin, der er harmonisk integreret.

Den høje alkohol mærkes og er med til at sætte en stopper for vores drikkelyst, før flasken er tom.

Dag to var vinen blødere, og der var tilkommet noter af meget mørk chokolade. Stadig meget maskulin, ganske alvorlig og streng i udtrykket.

Vi finder langt større nydelse og drikkeglæde i samme producents ikke-riserva 2015.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.