Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4,5 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Il Poggione, 2015, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
300,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 310,00 hos Vinformidlingen / 349,00 hos Thorkilds Vinhandel / 349,00 hos Greve Vinkompagni/Maximum Wine / 369,00 hos Otto Suenson (mængderabatmulighed) / 369,00 (332,10 v. 6 fl.) hos vildmedvin / 369,00 hos Hillerød Vinkompagni/Maximum Wine / 369,00 hos Falkensten Vin

Stor og klassisk duft - ligesom sådan en skal være. Også i munden er vinen stor og klassisk. Ungdommelig og en anelse mørk med noter af mørk chokolade med dennes bitterhed. God syre og tannin, der mærkes, men som er godt "opløst" i vinen. Godt med tørstof. Stor vin.

Vi ligger hele tiden et sted mellem fire og fem stjerner. Helle ender med at lægge sig på de fem stjerner, mens Preben grundet oplevelsen af, at smagen er en anelse tilbageholdt og en anelse for tør (men det er marginaler vi snakker om), ender på fire store stjerner.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.