Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
240,66 (medlemmer), 435,95 (ikke-medlemmer), 220,26 (medlemmer) v. 6 fl., 399,00 (ikke-medlemmer) v. 6 fl. hos NordicWineClub (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Det her er Brunello, så det er til at forstå!

Både duft og smag er den store, dybe, mørke, tørre og kraftige Sangiovese-smag i et meget flot og velafstemt samspil med hvad der forekommer os kun at kunne stamme fra langvarig lagring på store fade; vi ville blive meget overraskede, hvis der er blandet barriques ind her. Vinen kan således siges at være traditionelt fremstillet, men det betyder her bestemt ikke gammeldags, men derimod klassisk.

Der er tale om en stor, dyb og helstøbt vin, hvor nærmeste frugtassociation er mørke, friske kirsebær, og der er blomster i eftersmagen. Stor og mundrensende friskhed, fint integrerede tanniner.

Vinen har en maskulin, majestætisk fremtoning, og den er imponerende både uden mad og sammen med en god bøf. Meget flot og velsmagende og på alle måder tilfredsstillende.

Når udgangspunktet er, at vi ved det er en Brunello, så vurderer vi vinens værdi til at ligge i området omkring 300 kr. Der er således tale om et ganske favorabelt køb, hvis man er medlem af NordicWineClub.

Læs her hvorfor der ikke er foretaget vurdering af kvalitet-pris-forhold.

Januar 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.