4 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Campogiovanni, San Felice, 2011, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
239,00 i Bilka / 249,00 i føtex / 249,00

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Bemærk: Der findes to forskellige versioner af denne vin, en med 15,5% alkohol og en med 14% alkohol. Det er bekræftet af producenten, at der er tale om to vine fremstillet af forskelligt basismateriale. Begge vine sælges med samme etiket.

14% versionen er klassisk, tør med ganske diskret antydning af sødme. Blid syre og milde tanniner. Har elegance og harmonisk struktur.

Umiddelbart efter åbning af flasken forekommer vinen lidt lukket, men den åbner hurtigt op og viser sig at være drikkeklar, velsmagende og relativt let at drikke.

Dejlig vin - og som fra en helt anden verden end 15,5% versionen.

Glas: Zalto bordeaux.

November 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.