3 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Campogiovanni, San Felice, 2011, 15,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
239,00 i Bilka / 249,00 i føtex / 249,00

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Bemærk: Der findes to forskellige versioner af denne vin, en med 15,5% alkohol, som er anmeldt her, og en med 14% alkohol. Det er bekræftet af producenten, at der er tale om to vine fremstillet af forskelligt basismateriale. Begge vine sælges med samme etiket.

Vinen smager sådan set godt nok, men den er for sød og tung. Vi mindes aldrig at have set en alkoholprocent på 15,5% i en Brunello - det er jo på niveau med en Amarone eller en sydfransk alkoholforstærket dessertvin! I den fyldige krop gemmer der sig dog også en god bund med bitterstof og modne tanniner.

Læs anmeldelsen af 14%-versionen

Glas: Zalto bordeaux.

November 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.