4 stjernerRødvin

Barolo, Pressenda, Marziano Abbona, 2004, 14% (Piemonte, Italien) L08 036

Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lækker og indsmigrende Barolo, hvor duften er vinderen i forhold til smagen. Først lagret på 500 l fade, derefter på store fade.

Smuk og åben duft med stor frugt, klassisk og med stor dybde. Lækker og indsmigrende smag, ganske koncentreret, stor smagsfylde med nogen sødme, der er med til at give et lidt mættende indtryk. Stor harmoni. Utrolig vellavet, men fremstår aktuelt næsten for velfriseret. Tannin forekommer dag 1 som for Nebbiolo meget venlige, hvilket er med til at give vinen en lidt glat fremtoning. Nogle dage senere udviser tanninerne noget større aggressivitet, faktisk som en knytnæve, så de nok aktuelt lidt gemt i vinens ret store fylde.

Se billede af Marziano Abbona her (fra Barolo Event i København, april 2009).

Oktober 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.