Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Barolo, Massolino, 2013 (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
250,00 hos vinolicious (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Duft med jordbær og muld, lidt støvet. I munden er vinen lidt stram og reserveret, åbner noget med luftning, er dog også noget støvet og bliver aldrig så fin og lækker, som 2011 og 2012.

Det kan skyldes, at jeg (Preben der anmelder Nebbiolovine alene) drak denne yngre end de andre, og jeg kan heller ikke udelukke en ganske let proprelateret fejl (uden at vinen havde decideret prop). Så måske min bedømmelse er uretfærdig.

Glas: Zalto bourgogne.

September 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.