5 stjernerRødvin

Barolo, Massolino, 2011, 14,5% (Piemonte, Italien) L. BN115

Kvalitet-pris: OK
225,00 hos vinolicious (hedder nu Copenhagen Wine)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Herlig, meget drikkevenlig og vinøs Barolo. Lagret mindst 30 måneder på store fade.

Flot og vinøs duft med jordbær som den første association, også et strejf læder. I munden fremstår vinen relativt blidt med et cremet element side om side med den blidt raspende tannin. Lakrids og jordbær er de primære smagsassociationer. Lækker, vinøs og transparent. En del sødme på den gode måde er fint balanceret med blid syre. Trods alkoholprocenten er vinen ikke tung men har tværtimod noget svævende over sig. En vin med elegance og stor balance.

Der er tale om producentens basis-Barolo, som befinder sig på et højt niveau. Og prisen er fornuftig.

Vinen er i høj grad karakteriseret ved årgangens forførende letdrikkelighed.

Glas: Zalto bourgogne.

December 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.