4 stjernerRødvin

Barolo, Dagromis, Gaja, 2011, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
599,00 hos Backe Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ultra vellavet vin, der aktuelt er ret lukket.

Umiddelbart efter åbning er vinen nærmest totalt lukket i både næse og mund. Med luftning dukker flot, ædel og diskret duft op, mens vinen vedblivende ikke smager af særlig meget.

Mesterligt struktureret med smukke tanniner, der til at begynde med står lidt frem og bider, men som efter nogen tid fremstår blidere, indlejres i vinen og sidder lige hvor de skal. Mundfornemmelse, struktur og balance vidner om stor klasse.

Jeg (Preben der anmelder Nebbiolo-vine alene) har smagt vinen en gang tidligere til en Gaja-smagning hos 2100Happiness, hvor den smagte dejligt, så mit gæt er, at jeg har ramt den på et uheldigt tidspunkt.

Glas: Zalto bourgogne.

En simpel prissammenligning burde få enhver københavner, der interesserer sig for italiensk kvalitetsvin, til at tage et kig på 2100Happiness, der har et meget stort udvalg til markedets laveste priser.

Juni 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.