Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Barolo, Cerrati, Vigna Cucco, Cascina Cucco, 2009, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
199,00 (159,00 v. 6 fl.) hos Carlo Merolli

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Blandt de Vigna Cucco'er jeg (Preben der anmeldeler Nebbiolo-vine alene) har smagt var denne blandt de mindst givende. Om denne årgang af vinen er sådan, eller om den smagte flaske blot var i en lukket fase, tør jeg ikke afgøre.

Duften er temmelig lukket. I munden fremstår vinen efter åbning ikke så harmonisk og tanninerne er hårde og forekommer noget umodne. Vinen er meget tør og byder ikke på de store oplivende momenter drukket alene, mens den sammen med mad fungerer glimrende.

Blandt de aktuelt forhandlede årgange foretrækker jeg klart 2011, som tilmed er billigere ved forudbestilling inden 4. maj.

Glas: Zalto bourgogne.

April 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.