4 stjernerRødvin

Barolo, Cerrati, Vigna Cucco, Cascina Cucco, 2011, 15% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr

Virkelig dejlig Barolo.

Typisk stor Nebbiolo-duft til at begynde med lidt støvet. I et stort glas stikker alkoholen lidt i næsen.

I munden er vinen klassisk Barolo, streng og tør. Den åbner op og bliver lækker med noter af lakrids. Drikkevenligheden tiltager, og tannin-rivet aftager lidt. Stor harmoni.

Den kan sagtens konkurrere med Barolo til en hundredekroneseddel mere (end de 154 kr. som vinen kostede hos Carlo Merolli på anmeldelsestidspuntet), og det er ikke umuligt at møde Barolo til den dobbelte pris, der ikke giver en lige så god oplevelse som denne.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto bourgogne.

April 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.