4 stjernerRødvin

Barbera d'Asti, Franco Mondo, 2003, 13% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
58,00 hos Langhe Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

I sin klasse en virkelig god Barbera vin. Den er ligetil og uden dikkedarer, enkel og tør velsmag.

Stilfærdig og ganske elegant stil, ikke en vin der "larmer" og imponerer, men vi var meget vintilfredse da vi havde drukket vinen. (Læs mere om vores begreb vintilfredshed her).

Vinen har stor renhed, er meget vellavet og harmonisk, og Barberaens syre, der kan være lidt skarp i de ikke dyre udgaver, er her forbilledligt afrundet, samtidigt med at vinens naturlige friskhed er intakt.

Dejlig vin.

Stil den op nogle timer i forvejen; den har en god del groft og sundt bundfald.

Marts 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.