4 stjernerRødvin

Barbera d'Asti, Costamiòle, Prunotto, 2003, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
275,00 (265,00 v. 12 fl.) hos godevine.dk

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget dejlig Barbera med for typen ret stor struktur.

Frisk og velsmagende med fin frugt og meget smagfuldt fadpræg. Forekommer fuldstændig upåvirket af den meget varme årgang.

Den når i øjeblikket ikke op på niveau med de oplevelser vi har haft med vinen i årgang 2001 (se anmeldelse her), men vi smager den også et år yngre end første gang vi smagte 2001. Så vi smager nok en anden flaske om nogen tid, for at se, hvad den så siger.

Oktober 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.