Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Barbaresco, Manfredi, 2003, 13,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
49,95 i Fakta

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Uanset hvor meget jeg prøvede at slynge vinen rundt i glasset, snuse ind som var det en lungetest, teste den på forskellige størrelser glas og slubre godt, så kedede jeg mig bravt: Svag duft, næsten ikke til at fange. Tør frugt med et lille pift sødme, en lille smule lakrids og lidt pap, også svær at aftvinge megen smag. Tanninerne er blide for Nebbiolo.

Sammen med mad viste den bedre takter, forekom harmonisk og gav her en smule.

Hvorfor overhovedet vove at købe en Barbaresco til en halvtredser i Fakta? Jo, fordi Nebbiolo-kenderen Søren Frank gav vinen fem ud af seks mulige stjerner i Berlingske Tidende for et par lørdage siden. På den baggrund undrer jeg mig da over min oplevelse.

Forudsætninger for anmeldelser af Nebbiolo vine: Læs her.

Oktober 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.