3 stjerner2 stjerner Helle4 stjerner PrebenSød vin

Banyuls, Vin Doux Naturel, Rimage, Cuvée Régis Boucabeille, La Cave de l'Abbé Rous, 1999, 16% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

139,95 hos Vinhuset Millésime (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rimage er den sydfranske måde at sige årgang/Vintage på, og ordet bruges til at betegne en Vin Doux type: en yngre vin med frugten i højsædet. Som også ved tidligere anmeldelser af denne vintype, er den ikke lige sagen for Helle, mens jeg holder meget af den.

Dufte og smage af blommer, rosiner og søde krydderier. Blød og sød med et ganske let garvesyre-strejf og ganske lidt tobak. Dejlig vin, synes jeg.

Du kan læse mere om Banyuls-vinene i vores lille artikel om "vintervarmere".

December 2003
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.