Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Amarone della Valpolicella, Valpantena, Villa Arvedi, Bertani, 2005, 14,5% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
269,00 i LIC (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Atypisk letstils Amarone med stor elegance.

Elegant og floral duft. Relativt lys smagstype for en Amarone, tør og elegant med et lille tanninstrejf. Meget harmonisk.

Isoleret set er det et dejligt glas vin, men set ud fra hvad man normalt vil forlange eller forvente af en Amarone, fremstår vinen noget "tynd" og let.

I forrige årgang (anmeldt her) vandt vinen i høj grad ind på os på egne betingelser via sin elegance og helstøbthed, hvilket ikke skete i samme grad denne gang. Men det er stadig et flot glas vin.

November 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.