3 stjerner2 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Amarone della Valpolicella, Cavolo, Brigaldara, 2015, 16% (Veneto, Italien) L40-20

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
349,00 hos Kun Det Bedste

Vinen er fremstillet af 59% Corvina, 21% Corvinone, 17% Rondinella og 3% andre druesorter lagret 24 måneder i små fade og 24 måneder i store fade.

Uenighed: to stjerner fra Helle, der ikke bryder sig om smagen, fire fra Preben, der nyder dens vinøsitet. Smag med bær i mange farver, lyse og mørke, lille bittertone i finalen. Trods den høje alkoholprocent er vinen hverken tung, sødlig eller kvabset.

Vi var enige om at synes virkelig godt om samme producents Amarone Case Vecie i samme årgang; den er i en anden klasse og bliver den vi trods den højere pris satser på en anden gang.

Glas: Zalto bordeaux.

Marts 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.