Om Vinsiderne.dk: Vinforhandlere

Menupunktet Vinforhandlere består af fire undermenupunkter:

Det første hedder Til forhandlere og henvender sig til forhandlere, der ønsker at få vine anmeldt hos os. Her beskriver vi nogle krav, der skal være opfyldt, før vi siger ja til at anmelde, vi beskriver hvordan vi bedømmer vinene og efter hvilke kriterier, og vi viser hvordan udviklingen i vores "seertal" har været over de sidste år.

Andet undermenupunkt hedder Anmeldelser, hvilket henviser til vores anmeldelser af vinforhandlere. Disse anmeldelser er vi i gang med at opdatere, da de efterhånden havde fået nogle år på bagen. Nogle er slettet, nogle er opdateret, andre venter på opdatering, og det er vores agt at tilføje flere anmeldelser. Der er i øjeblikket anmeldelser af seks forhandlere.

Tredje undermenupunkt hedder Adresser. Her anfører vi adresser, webadresser, telefonnumre og email-adresser på de vinforhandlere, hvis vine vi på et eller andet tidspunkt har smagt. Nye forhandlere tilføjes løbende.

Sidste undermenupunkt under Vinforhandlere hedder Hjemmesider. Her anmelder vi forhandlernes hjemmesider ud fra nogle kriterier, som er beskrevet på en introducerende side, kriterier som omhandler alt fra kvaliteten af informationerne til om købet forløber gnidningsfrit.
Den anden side under dette undermenupunkt er en oversigt over de anmeldte hjemmesider, som der aktuelt er seks af, hvoraf et par stykker trænger til en opdatering, da disse hjemmesider er ændret siden vi skrev anmeldelserne.

Til oversigten over præsentationer af alle sektioner

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.