Om Vinsiderne.dk: Alt det andet

Chez Les Anges

Under menupunktet Alt det andet har vi samlet alt det, som vi ikke synes berettiger til en selvstændig sektion. Billedet ovenfor er af en restaurant vi fandt på vores sidste rejse til Paris; den omtales i vores lille årsberetning for 2015. Og årsberetningerne, som vi har skrevet siden 2002, er en del af Alt det andet, som også indeholder nogle kort over franske, italienske og spanske vindistrikter, fire sider om det vi kalder årstidernes vine, hvor de mest læste sider er dem om vin til jul og nytår.
Endelig er der en side om copyright om hvad man må og ikke må kopiere fra vores sider samt en side, som vi kalder Plus og minus vine, som vi, når forhandlere ønsker at få anmeldt vin hos os, henviser til, for at undgå at få tilsendt vine som vi anser for at have ringe chancer for gode anmeldelser.

Se siden med oversigt over Alt det andet

Til oversigten over præsentationer af alle sektioner

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.