Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Castello di Fonterutoli, Chianti Classico, Riserva, 1995 (It)

Vi drak vinen juli 2006, små 11 år gammel.

Klart en stor Sangiovese-vin, der dog viste nogle tegn på udtørring, men da proppen lugtede en lidt mistænkeligt uden at der var decideret tale om prop, og da samme smag kunne anes i vinen, kan det være, at vinen har haft det vi kalder "halvprop" (læs om det hjemmestrikkede begreb her).

Den sidste flaske, drukket marts 2007, 11 1/2 år gammel, havde en smule velsmag, men var ellers tydeligt udtørrende. Skulle have været drukket langt tidligere.

Tilbage

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.