2011, side 2/2

Sommerrejsen

Årets sommerrejse gik til vores kære Toscana, det område der leverer flest (ca. en tredjedel) af de vine, som vi konsumerer. Vi fokuserede på to Chianti Classico producenter, som igennem flere år har forsynet os med glædesbringende vine, San Felice og Poggiopiano, som vi havde aftalt besøg med på forhånd.

Poggiopiano

Efter mange år, hvor Poggiopiano i flere årgange har leveret en af vores favorit-Chianti Classico normale, måtte vi besøge stedet. Det var Giovanni Bartoli (billedet), der tog imod, viste rundt og lod os smage de nyeste årgange af Poggiopiano's forskellige vine.

Giovanni Bartoli, Fattoria Poggiopiano

Vi har lavet en artikel om besøget, som kan læses her.

San Felice

San Felice vil nok være kendt for de fleste af vores læsere, og en del af jer har givetvis også smagt en eller flere af deres vine, som heldigvis forhandles her i landet til favorable priser gennem Dansk Supermarked (Netto, Føtex, Bilka).

Poggio Rosso marken

Især San Felice's Chianti Classico Riserva fra marken Poggio Rosso, som ses på billedet ovenfor, har vi fundet spændende og dejlig. Vinen varierer meget fra år til år, og grunden til dette forklarede San Felice's vinmager, Leonardo Bellaccini os i løbet af en spændende eftermiddag, hvor vi besøgte vinmarkerne, kælderen og smagte især nyere årgange af Poggio Rosso.

Vi har lavet en artikel om besøget, som kan læses her.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.