Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerHvidvin

Würzburger Abtsleite, Riesling trocken, VDP Erste Lage, Bürgerspital, 2015, 13,5% (Franken, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
94,65 (medlemmer), 159,00 (ikke-medlemmer) hos Winefamly (medlemsvilkår) / 159,00 hos vildmedvin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

God Franken-Riesling som med sin tyngde er bedst egnet til madledsagelse.

Dejlig, liflig og frugtbetonet duft. Velsmagende med en lille misklædende bitterhed i finalen. Den mærkes dog ikke sammen med mad, som vinen som nævnt er bedst til, mens den med sin for typen høje alkoholprocent er mindre velegnet til at drikke uden mad.

Glas: Zalto hvidvin.

Bemærk: Vores vurdering af forholdet mellem kvalitet og pris forholder sig til medlemsprisen hos Winefamly. Den reelle pris bliver dog højere, fordi medlemskab koster 75 kr. pr. måned. Merprisen pr. flaske vil dermed afhænge af antal købte flasker, hvilket vi ikke kan tage højde for i vores vurdering.

December 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.