3 stjernerHvidvin

Win Win, Riesling, Qualitätswein, Von Winning, 2016, 12% (Pfalz, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
119,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende vin, hvor jeg (Preben der anmelder tysk Riesling alene) dog savner underholdende elementer.

Rigtig dejlig Riesling-duft, på samme tid frisk og let cremet. Smagen er tør og frisk, første dag mere neutral end duften antyder; nydelig men ikke ophidsende. De efterfølgende dage åbner smagen lidt mere op. Og vinen udviser fylde, og man mærker fadpræg.

I og for sig upåklagelig og nydelig, men på dette niveau er jeg mere til en mere frisk og skarptskåren vin med mindre eller intet fadpræg.

Glas: Zalto hvidvin.

December 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.