2 stjernerHvidvin

Westhofen Riesling trocken, K Wechsler, 2019, 13% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
169,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Kedelig og frugtforladt vin.

Dag 1 er der nogen god og vaskeægte Riesling-duft plus salt. Men smagen er tør, syrlig, stort set uden frugt men med salt og en markant bitterhed i eftersmagen, en bitterhed der vokser til det virkelig ubehagelige de efterfølgende dage.

På femtedagen var vinen mest fremkommelig, uden på noget tidspunkt at have været attraktiv.

Jeg (Preben der smager og anmelder tysk Riesling alene) har smagt samme vin i årgang 2016 i tæt på samme alder. Den var helt anderledes lækker.

Jeg har haft tilsvarende oplevelser med en anden af Wechslers vine i to årgange, hvor den ældste årgang var dejlig, den yngste årgang uattraktiv og uden nævneværdig smag. På den baggrund begynder jeg at spørge mig selv om, hvorvidt producenten i markant grad har ændret stil.

Glas: Zalto universal.

Marts 2021
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.