3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Volnay 1er Cru, Pitures, Bitouzet-Prieur, 2010, 13,5% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
230,00 hos Jørgensen og Co Vinimport (overgået til vinfoyeren)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Velsmagende og ganske mættende Bourgogne med markant fadpræg.

Flot og forførende duft med vin og ganske meget fad inkl. mokkatoner. Smagen er i samme retning, og aktuelt slører fadpræget i nogen grad druekarakteren.

Pæn struktur og ganske stor krop og tyngde af en Bourgogne at være. I længden mætter vinen mere end den læsker og frisker - også lidt atypisk for typen. Alkoholtyngden mærkes.

Fire stjerner fra Preben, der trods indvendingerne finder vinen lækker, tre fra Helle, som takserer kritikpunkterne med større vægt.

De 60 kr. mere, som samme producents Taillepieds koster, synes vi er meget godt givet ud.

November 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.