4,5 stjerner4 stjerner Helle5 stjerner PrebenRødvin

Volnay 1er Cru, Taillepieds, Bitouzet-Prieur, 2010, 13,5% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
290,00 hos Jørgensen og Co Vinimport (overgået til vinfoyeren)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Herlig vin, der har sin bedste tid foran sig.

Smuk, vidunderlig og vinøs duft med syntese af vin og fad i de helt rette proportioner.

I munden bydes der på lyse, røde bær, blid friskhed og og en mild lille sødme. Smagen er aktuelt mindre ekspressiv end duften. Klædeligt tanninstrejf, der med luftning tiltager i styrke, og som er med til at antyde, at vinen vil have godt af endnu nogen lagring.

Selv om smagen halter lidt bagefter duften, er der fem stjerner fra Preben, der finder at vinen oser af klasse og er stærkt opmuntrende og skøn at drikke. Fire stjerner fra Helle, der gerne ser den udviklet noget mere.

Oktober 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.