2 stjernerNyvurderingRødvin

Visan - Côtes du Rhône Villages, Confrerie Saint Vincent, 2006, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
69,95 (58,33 v. 3 fl.) i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi anmeldte vinen for første gang for en måneds tid siden, hvor Helle gav den tre stjerner, mens jeg gav den to. Min begrundelse for de to stjerner var en let urenhed, som jeg ikke kunne forliges med; den generede ikke Helle nævneværdigt. Da proppen ikke lugtede af fejl, gik vi ud fra, at vinen var sådan.

Flaske nr. 2 var fri for nævnte urenhed, men var til gengæld så kedelig, at vi denne gang begge var på to stjerner. Vinen kan godt drikkes, men det er ikke sjovt.

Vinen er traditionel, mørk Rhône. Det var lidt bær og krydderi i den første flaske. Der var ikke så meget af noget i den anden flaske.

Januar 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.