Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Vinsobres, Léon Perdigal (négociant-éleveur), 2010, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
69,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

God og meget karakteristisk Rhône.

Glimrende og meget typisk Rhône-duft med god frugt.

Lige så karakteristisk smag af syd-Rhône. God og solid. Fremstår ganske slank og frisk trods de 14% alkohol. Godt ungdommeligt bid med udmærket lille struktur inkl. lidt tannin til plomberne.

Af en eller anden grund dukker vinen sig noget sammen med en af de retter, vi ynder at servere den type vin til: Lammekoteletter med rosmarin og en salat med hvidløg i marinaden.

December 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.