Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
50,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi mindes aldrig at have været i nærheden af en Vino Nobile til en 50'er! Men dels har vi haft gode erfaringer med samme producents Toscana Rosso (anmeldelse her), dels har vi tillid nok til Netto som vinforretning til at vi vovede at prøve en flaske.

Netto reklamerede med den i uge 11, men den var ikke at finde i Græsted og Hørsholm. Vi fandt den i Næstved. Så distributionen har tydeligvis været mangelfuld.

Vinens farve er for typen og årgangen noget lys. Duften lidt støvet, gammeldags, bondsk.

I munden er vinen glimrende: den er ren, harmonisk og venlig. Noget neutral men OK smag. Der viser sig nogen struktur ved luftning. Bestemt en brugbar vin.

Man skal dog ikke gøre sig forhåbninger om at få en demonstration af hvad Vino Nobile rigtig kan være - det ville også være underligt til den pris. Men som sagt: ren, OK og brugbar.

Marts 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.