Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
399,00 (348,00 v. 2 fl.) hos vildmedvin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af 95% Sangiovese og 5% Colorino lagret i store og små fade i 24 måneder. Fremstillet efter governo metoden.

Svag duft med et hint chokolade. Smagen er tør og uden nævneværdig frugt; det er mest det let sødlige præg af tørrede druer, der skinner igennem - giver lidt association til ripasso. Tanninerne er bløde, og vinen fremstår rund og blød. Den er ganske atypisk i forhold til det vi normalt forbinder med toscansk vin.

Tre stjerner fra Preben, der dog finder den lidt kedelig, to fra Helle, der ikke bryder sig om den.

Vi har givet 225 kr. for vinen på tilbud hos Niche Vine (der ikke er billig), hvor normalprisen var 265 kr., og hvor vinen nu er udsolgt. Så vinen må siges at være højt prissat.

Glas: Zalto universal.

September 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.