Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
139,00 i Irma

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Delte meninger: Helle bryder sig ikke om vinen, hvilket især skyldes et vist bittert præg, som kan stamme fra de lidt rustikke tanniner. Det generede ikke mig, som netop på grund af det rustikke, fandt anledning til at krydre grundigt - herunder med lidt chili - uden at være bange for at gøre vold på vinen.

Vinen har god smagsfylde, tilpas tørhed og pæn harmoni.

Den er ind imellem på tilbud til 70 kr. eller 2 for 140. Vi skønner dens værdi til at ligge nærmere tilbudsprisen end normalprisen.

Marts 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.