4 stjernerRødvin

Vino Nobile di Montepulciano Riserva, La Casella, 1999, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
149,00 hos Les Cépages

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi smagte samme producents ikke-Riserva Vino Nobile dagen før denne, og hvis det handler om hvad der her og nu giver størst fornøjelse, så er det klart ikke-Riservaen, der er mere umiddelbart tilgængelig og smager af mere.

Riserva'en her er aktuelt lidt tilbageholdt i udtrykket, strengere, mere alvorlig og mere tannisk.

Stilen er klassisk, traditionel Vino Nobile overvejende lagret på store fade. Harmonisk og velbygget, og når den får en del luft dukker fin velsmag op.

Det sidste glas var klart det bedste, så denne vin er på vej og har sin bedste tid foran sig.

Juni 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.