Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
229,95 (199,95 v. 6 fl.) hos Supervin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

I denne vin går virkelig mange ting går fornemt op: Den er indlysende lækker, og den er ekstremt professionelt vellavet uden at den bliver anonym. Den vil glæde (tror vi) majoriteten af værdsættere af toscansk vin, samtidig med at de fleste, der måske ikke er så meget til italiensk vin, også vil kunne nyde den med stor fornøjelse. Og sådan er det årgang efter årgang med denne meget tilregnelige vin.

Vinen er fremstillet af 85% Prugnolo Gentile, 15% Colorino, Canaiolo og Merlot lagret 14-16 måneder, 2/3 i barriques og tonneaux af fransk eg, 1/3 i andre uspecificerede fade.

Vinen er ganske fyldig, har fløjlstanniner og en for Toscana (og Italien i det hele taget) atypisk blid og underspillet syre. Ekstremt harmonisk.

Fem stjerner fra Helle, fire fra Preben.

Glas: Zalto bordeaux.

April 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.