4 stjernerRødvin

Vino Nobile di Montepulciano, Poliziano, 2011, 14,5% (Toscana, Italien) L 14 042 M

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
165,00 hos La Rocca

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Poliziano leverer endnu en stilsikker og lækker Vino Nobile, der fint kombinerer den ekstra imødekommenhed, som en lidt international styling giver, med en smag og struktur, som også tilfredsstiller den mere garvede italienofile vinnyder.

God og vinøs kirsebærfrugt der laver god syntes med fadpræget, der har en anelse mokka. Ultra harmonisk og velbygget. Meget velsmagende. På samme tid pleasende og med et godt tanningreb, der dog er skruet sådan sammen, at næppe nogen vil tage anstød af det. En lille sødme får det hele til at glide lidt lettere.

Lækker vin.

Glas: Zalto universal.

Januar 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.