3 stjernerRødvin

Vino Nobile di Montepulciano, Nottola, 2001, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
99,00 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Traditionel, for ikke at sige gammeldags stil.

God, diskret blomstrende duft. Smagen fremstår ganske tør og er specielt til at begynde med og uden mad ret ugivende. Vinen er slank på grænsen til det magre. Den er en OK madledsager.

Det sidste glas forekommer at være det mest harmoniske og velsmagende - dog ikke på et niveau, der gør at vi anbefaler vinen eller selv vil købe den igen.

Producentens ønolog skulle være Riccardo Cotarella. Vi kan dog ikke smage skyggen af hans meget karakteristiske fingeraftryk, så vores gæt er, at han er kommet til efter årgang '01.

Vi lader tvivlen mellem to og tre stjerner komme vinen til gode og ender dermed med hiv og sving på tre meget små stjerner.

August 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.