Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Vin de pays de l'Aude, Domaine Bonhomme, 2000, 12,5% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
39,75 hos Vinoble

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi købte vinen til test med henblik på en buffet for ca. 40 ikke specielt vininteresserede personer, dvs. vinen skal appellere meget bredt. Maden bliver middelhavs-krydret. Og vinen må ikke koste over 45 kr.

Lille sydfransk duft af især Syrah. Ren og pæn lille sydfransk smag, middelfylde, rank syre, ganske blød. Bestemt ikke så kraftig at den vil kunne genere nogen. Pæn at drikke både med og uden mad. Den ikke for høje alkoholprocent har den fordel, at folk ikke bliver alt for berusede for hurtigt. Vinen vil kunne gouteres formentlig af alle der drikker rødvin, og opfylder således "buffet-kriterierne", sådan som vi skal opfylde dem i denne forbindelse.

Det er ikke en vin man vil falde bagover af begejstring over at få serveret, men det ville også være meget forlangt, når den skal opfylde de mange andre kriterier.

Juni 2003
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.