2 stjernerRødvin

Villa Ada, Chianti, 2006, 12,5% (Toscana, Italien) L8316

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
49,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Tarvelig og tyndbenet vin, der tilmed smager småiltet. Smager ikke rigtig af noget.

Kan drikkes, men det er bestemt ingen fornøjelse. I den lave ende af de to stjerner.

På bagetiketten står, at vinen er tappet hos CA.VI.PI. Men hvem fremstiller sådan en vin? (Tilføjelse: Vi har efter at have stillet spørgsmålet fået det svar fra importøren, at CA.VI.PI er Casa Vinicola Piccini, at Piccini køber druerne fra organisation Aprovito og at Mannucci Groandi vinificerer vinen for Piccini, som derefter tapper den på flaske. Vi kan konstatere, at Piccini her leverer endnu et eksempel på den utilregnelige kvalitet, som vi har nævnt ved flere lejligheder.)

Vinen er fremstillet af økologisk dyrkede druer.

Februar 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.