3 stjernerRødvin

Vigna Erta, Barbera d'Alba, Poderi Sinaglio, 2006, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
115,00 (105,00 v. 12 fl.) hos Viniropa (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Frisk og ungdommelig Barbera med vægten på drue frem for fad.

Ganske pågående og med god fylde og kraft. 14% alkohol. Smagen er i retning af mørke kirsebær, ret ligetil. Fadet anes ind imellem, men druen spiller hovedrollen; faktisk kunne vi godt have brugt noget mere fadpræg, idet vinen aktuelt fremstår en anelse enstrenget.

Det sidste glas er det bedste, og vores fornemmelse er klart, at vinen vil have godt af endnu en smule lagring. Der kan sagtens tænkes at være fire stjerner i flasken; aktuelt rækker vores oplevelse til tre store med pil opad.

Maj 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.