Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Suveræn vin - intet mindre!
Tæt, mørk smag af bl.a. kirsebær, mørk chokolade, bittermandler og lidt mokka.
Vinen kombinerer utroligt flot den stringente, enkle Barbera karakter med de nuancer som tilføres via den perfekt afstemte, meget smagfulde fadlagring. Frugten er forbilledligt bakket op af en rank og fokuseret syre. Chokolade-præget (givetvis fra fadlagringen) bidrager med en vis overfladeglathed som komplementerer og kontrasterer frugt- og syre-skarpheden, så man må smile.
Og så er der minsandten et flot garvesyrestrøg, som må være trukket ud af fadene, idet Barbera-druen pr. natur er temmelig garvesyre-fattig; garvesyren fremstår fuldstændig naturlig og integreret.
Vi søger normalt det enkle udtryk i Barbera vine, men denne vin har faktisk også kompleksitet uden at det går ud over den basale enkelhed, som efter vores mening bør kunne spores i en vellykket Barbera vin.
Pragtfuld vin.