Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
5 stjernerRødvin

Vigna delle Rose, Barbera d'Asti, Franco Mondo, 2000, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
114,00 (108,00 v. 6 fl.) hos Det lille Enoteca (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget, meget lækker Barbera vin. Den har den enkle og meget indlysende velsmag, som er det vi søger i en Barbera vin. Moden og mørk kirsebærfrugt. Vinen har den ekstra dimension, som kun en passende fadlagret Barbera vin kan have: syren er passende rundet, og vinen har fået det tilskud af garvesyre som druen mangler fra naturens hånd. Meget velbygget og harmonisk. Vægten er klædeligt på vin og ikke på fad.

Smager super-herligt både som "opvarmning" under madlavningen, sammen med maden og bagefter.

Ingen indvendinger - ren nydelse!

September 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.