4 stjernerRødvin

Vigna del Sorbo, Chianti Classico Riserva, Fontodi, 2004, 14% (Toscana, Italien) L137

Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget dejlig Chianti, aktuelt lidt tør og med lidt tannin-overvægt i udtrykket.

Pragtfuld, stor Sangiovese-duft; sådan skal det bare være. I munden mærkes den store struktur, og vinen fremstår potent, til tider også kombineret med elegance.

Stor og seriøs Chianti, tør og vinøs med en lille krydring af hvad franskmændene ville kalde garrigue. En lille sødme stikker hovedet frem en gang imellem.

I de bedste øjeblikke er vi på fem stjerner. Men for det meste kan tanninerne virke lidt dominerende og medvirke til det vel tørre og stramme udtryk. Mon ikke yderligere lidt lagring vil optimere balancen?

Se billede af ejendommen her

Marts 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.