4 stjernerRødvin

Vigna del Sorbo, Chianti Classico Riserva, Fontodi, 1999, 14% (Toscana, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Klassisk og ret mørk Chianti Riserva med stor fylde. Ganske kraftig men også med den typiske Franco Bernabei (ønologen) elegance. Noget alvorlig i udtrykket.

Vinen dufter og smager udpræget af Sangiovese, de 10% Cabernet Sauvignon fornemmes slet ikke.

Vinen vinder en del - åbner og bliver mere helstøbt - med luftning. Rigtig god, velbygget og velsmagende, men uden nævneværdig kompleksitet.

På forhandlerens hjemmeside har vinen, så længe vi kan mindes, stået som nedsat fra 349 til 250 kr. Den høje pris må skyldes, at der står Fontodi på etiketten; vinens kvalitet i sig selv kan efter vores mening ikke retfærdiggøre en pris på mere end 200 kr.

Se billede af ejendommen her.

Juli 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.