3 stjerner2 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Vigna del Sorbo, Chianti Classico Gran Selezione, Fontodi, 2015, 15% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
499,00 hos Wine Planet

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er økologisk, fremstillet af Sangiovese med naturgær og er lagret 24 måneder i Troncais og Allier fade, hvoraf 50% er nye.

Duften er klassisk stor Sangiovese, lidt reserveret. Tør og ganske tannisk umiddelbart efter åbning. Bliver med luft noget blødere og en anelse mere sødme dukker frem. Mørk, moden og maskulint orienteret vin. På egne betingelser harmonisk.

Fire stjerner fra Preben, to fra Helle, der anerkender vinens vellavethed men ikke ønsker at drikke den grundet den tørre og tanniske stil.

Glas: Zalto bordeaux.

Marts 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.